• ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ

  60΄ Θέμα Υγείας 21/02/2019 - Ιωάννης Τριανταφύλλου

  Σκόνη Αφρικής και Αιθαλομίχλη. Βασικές Αιτίες που ταλαιπωρούν το αναπνευστικό μας σύστημα .

  Τι μας προκαλούν και πως αντιμετωπίζονται. Καλεσμένος της εκπομπής ο Λαρισαίος Πνευμονολόγος Ιωάννης Τριανταφύλλου .

   

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλα όσα μας δήλωσαν οι καθηγητές : Δημήτριος Μπαλής -Καθηγητής Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Κωνσταντινή Σαμαρά -Καθηγήτρια Τμήματος Χημείας ΑΠΘ. Θεόδωρος Καρακώστας - Ομότιμος Καθηγητής Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας ΑΠΘ.

  ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΥΠΝΙΚΗΣ ΑΠΝΟΙΑΣ

  Εκπομπή "60' ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ"- 13 Σεπτεμβρίου 2018

  Αφιερωμένη στα παιδιά ήταν η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν 60΄Θέμα Υγείας στο τηλεοπτικό κανάλι TRT με τη Δήμητρα Μιχαλοπούλου . Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής , καλεσμένος ήταν ο κ. Ιωάννης Τριανταφύλλου , πνευμονολόγος ο οποίος μας ανέλυσε το σύνδρομο της παιδικής υπνικής άπνοιας και πόσο μπορεί να επηρεάσει στην ανάπτυξη και στην μετέπειτα ζωή του παιδιού ..

  ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ

  Εκπομπή "ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ" - 3 Μαϊου 2018

  Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος ήταν την Πέμπτη 03/5 και η εκπομπή Θέμα Υγείας ήταν αφιερωμένη στο βρογχικό Άσθμα . Καλεσμένος ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου , Ειδικός Πνευμονολόγος –Φυματιολόγος που μας ανέλυσε τις μορφές του Άσθματος , τις εξετάσεις που γίνονται και μας εξήγησε τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της πάθησης . Ειδική αναφορά έγινε και στο αλλεργικό βρογχικό Άσθμα που ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού .

  ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  Σωματική και ψυχική υγεία του σύγχρονου πυροσβέστη

  Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Σωματική και ψυχική υγεία του σύγχρονου πυροσβέστη». Η ημερίδα θα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας- Ι.Γ. Κατσίγρα με ώρα έναρξης στις 17:30. «Η επίδραση του καπνού και των τοξικών αερίων στο αναπνευστικό σύστημα των Πυροσβεστών» Ιωάννης Τριανταφύλλου- Πνευμονολόγος - Πύραρχος (ΥΙ) Συνέντευξη του Πνευμονολόγου Τριανταφύλλου Ιωάννη

All Posts
×